Gratis frakt över 1000 kr

Bara svenskt viltkött

Svensk färsk renstek på slaktpapper med rosmarinkvist

Sverige sätter väldigt höga kvalitetskrav vid behandling och försäljning av viltkött. Man kan med gott samvete hävda att vi har den bästa regleringen i världen både för kvalitetssäkring av viltkött såväl som för de vilda djurens välbefinnande. Just av dessa anledning har vi bestämt oss att bara sälja svenskt viltkött från djur i svensk natur.

Allt viltkött från Swedish Wild kommer således från helt fria vilda djur i Sverige och vårt kött möras, styckas och paketeras i svenska anläggningar.

Djuren skjuts under jaktsäsong och tas sedan direkt till en licensierad svensk vilthanteringsanläggning där de först hängs i 4-7 dagar för att möra köttet och förbättra smaken ytterligare. Vid hängmörningen frigörs enzymer som bryter ner proteiner i celler och bindväv, så att köttet blir extra mört. Förutom att smaken blir godare märks skillnaden särskilt när man steker köttet då det inte bildas särskilt mycket vätska.

Efter mörningen vakuumförpackas köttet och skickas antingen färskt direkt till kund eller fryses in för att säljas senare efter jaktsäsongen. 

Stäng (esc)

Swedish Wild nyhetsbrev - Få 100 kr rabatt

Vill du vara först att veta när vi har rabatterbjudanden eller nya produkter? Anmäl dig då gärna till vårt nyhetsbrev. Som tack för ditt förtroende får du 100 kr rabatt som du kan använda vid ditt första köp.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök bland våra produkter och innehåll

Kundvagn

Din kundvagn är tom.
Shoppa nu