Gratis frakt över 1000 kr

Om oss

Vi, Johan och Patrik, startade Swedish Wild eftersom vi båda älskar svenskt viltkött. Vi kommer från olika bakgrunder: Johan är en entreprenör inom digital marknadsföring med stort vildmarksintresse och Patrik en inbiten jägare sedan barnsben med ett stort entreprenörskapsintresse. 

Vi har båda upplevt hur svårt det kan vara att få tag på riktigt bra svenskt viltkött. De bästa bitarna som inner- och ytterfilé behålls ofta inom jaktlagen eller säljs till fina restauranger och butiker. Dessutom är det ofta svårt att kunna välja ut exakt de bitar men vill ha och sedan få dem hemlevererade på ett snabbt och enkelt sätt. 

Så vi bestämde oss för att ändra på det. Vi bestämde oss för att starta en ny online tjänst med hemleverans för det bästa svenska viltkött som går att få tag på. 

Vi köper ofta djuren direkt från lokala jägare och renskötare och vi jobbar med licensierade svenska vilthanteringsanläggningar för styckning och paketering. Vi skickar köttet väl paketerat direkt dig utan några onödiga mellanhänder, transporter eller lagringsutrymmen. 

Vi tycker att svenskt viltkött är en fantastisk naturresurs som ska vara tillgänglig för alla med enkel hemleverans. Att göra det möjligt är vårt 'mission'.

Företagsuppgifter

Svenska Viltprodukter AB
Organisationsnummer: 559263-7283
Adress: Vallentunavägen 411, 194 92 Upplands Väsby
Svenska Viltprodukter AB är momsregistrerat och registrerat för F-skatt i Sverige

Stäng (esc)

Swedish Wild nyhetsbrev - Få 100 kr rabatt

Vill du vara först att veta när vi har rabatterbjudanden eller nya produkter? Anmäl dig då gärna till vårt nyhetsbrev. Som tack för ditt förtroende får du 100 kr rabatt som du kan använda vid ditt första köp.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök bland våra produkter och innehåll

Kundvagn

Din kundvagn är tom.
Shoppa nu