Skip to content

Leverans i hela Sverige - 0-2 arbetsdagar - Fraktfritt över 1000kr

Björn- och älgkalops

Mormors älgkalops med ädelost - Även utmärkt med björnkött

Det här är min mormor Astas gamla recept på älgkalops med ädelost. Mormor var uppväxt på en prästgård utanför Härnösand och de hade i hushållet alltid god tillgång till viltkött. När hon och min morfar sedan flyttade till Uppsala brukade de köpa älg från saluhallen. Det här receptet utvecklade hon under många år.

Det fungerar även väldigt bra med annat viltkött. Själv föredrar jag att laga det med hälften björn och hälften älg.

star
Äldre inslag
Nyare inslag

Lämna en kommentar

Kommentarer måsta bli godkända innan de publiceras

Stäng (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök bland våra produkter och innehåll

Kundvagn