icon

Leverans i hela Sverige - 1-3 arbetsdagar - Fraktfritt över 1000kr

Förköp av viltkött

Till högtider som jul och påsk tar vi ofta tillsammans med våra samarbetspartners fram speciella viltdetaljer som passar särskilt väl till just det tillfället. Vi vet av erfarenhet att dessa speciella viltdetaljerna är väldigt populära ofta tar slut relativt snabbt.

För att kunna garantera leverans av dessa populära viltdetaljer till dig som kund samt för att förbättra vår egen planering erbjuder vi därför ofta förköp för dessa varor. 

Förköp går till så att vi beställer viltdetaljerna beroende på hur mycket förköp vi har. Sedan levererar vi dem i lagom tid innan högtiden. Vi garanterar att alla förköp kommer att levereras i tid.

Observera att om du beställer andra "icke-förköp" produkter i samma beställning, så kommer de att levereras tillsammans med de förköpta produkterna. Vill du dock absolut ha en tidigare leverans så kontakta oss så löser vi det.

 

Stäng (esc)

Swedish Wild nyhetsbrev - Få 100 kr rabatt

Vill du vara först att veta när vi har rabatterbjudanden eller nya produkter? Anmäl dig då gärna till vårt nyhetsbrev. Som tack för ditt förtroende får du 100 kr rabatt som du kan använda vid ditt första köp.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök bland våra produkter och innehåll

Kundvagn

Din kundvagn är tom.
Shoppa nu