Skogshuggarpanna
1 betyg (klicka på stjärnorna för att sätta betyg)
Kategori
Viltkött
Cuisine
Nordisk
Författare:
Johan Löfström
Portioner
8-10
Tillagning
15 minuter
Renskav är en norrländsk läckerhet som kan tillagas och avnjutas på många olika sätt. Detta skavrecept är framtaget av en av våra medlemmar i vår Facebook-grupp Viltköttsälskare, Tord Keinsjö.

Ingredienser
-
500 g lök
-
500 g svamp
-
1 stor purjolök
-
3 dl grädde
-
100 g smör
-
Svartpeppar
-
Soja efter smak
Instruktioner
Hacka grönsakerna och svampen. Fräs i smöret tills löken är mjuk och renskaven färdig. Häll på grädden och krydda. Låt allt koka ihop en liten stund. Servera i mjukt tunnbröd. Mumsa och njut
Kommentarer (0)
Det finns inga kommentarer till artikeln. Var först med att kommentera!