icon

Snabba leveranser i hela Sverige, 0-3 arbetsdagar - Fri frakt över 1200 kr

Renskav i panna skogshuggarpanna

Recept på skogshuggarpanna

Tid:           15 min
Svårighet: Enkelt
Renskav är en norrländsk läckerhet som kan tillagas och avnjutas på många olika sätt. Detta skavrecept är framtaget av en av våra medlemmar i vår Facebook-grupp Viltköttsälskare, Tord Keinsjö.

Ingredienser (8-10 portioner)

  • 1500 g renskav
  • 500 g lök
  • 500 g svamp
  • 1 stor purjolök
  • 3 dl grädde
  • 100 g smör
  • Svartpeppar
  • Soja efter smak
Hacka grönsakerna och svampen. Fräs i smöret tills löken är mjuk och renskaven färdig. Häll på grädden och krydda. Låt allt koka ihop en liten stund. Servera i mjukt tunnbröd. Mumsa och njut
Är du intresserad av fler viltrecept? Anmäl dig då gärna till vårt nyhetsbrev där vi regelbundet skickar ut nya populära viltrecept.

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök bland vårt viltkött...

Lagt till kundvagnen