icon Skip to content

Leverans i hela Sverige - 0-3 arbetsdagar - Fraktfritt över 800 kr

Renskav i panna skogshuggarpanna

Recept på skogshuggarpanna

Tid:           15 min
Svårighet: Enkelt
Renskav är en norrländsk läckerhet som kan tillagas och avnjutas på många olika sätt. Detta skavrecept är framtaget av en av våra medlemmar i vår Facebook-grupp Viltköttsälskare, Tord Keinsjö.

Ingredienser (8-10 portioner)

  • 1500 g renskav
  • 500 g lök
  • 500 g svamp
  • 1 stor purjolök
  • 3 dl grädde
  • 100 g smör
  • Svartpeppar
  • Soja efter smak
Hacka grönsakerna och svampen. Fräs i smöret tills löken är mjuk och renskaven färdig. Häll på grädden och krydda. Låt allt koka ihop en liten stund. Servera i mjukt tunnbröd. Mumsa och njut
Är du intresserad av fler viltrecept? Anmäl dig då gärna till vårt nyhetsbrev där vi regelbundet skickar ut nya populära viltrecept.
Äldre inslag
Nyare inslag

Lämna en kommentar

Kommentarer måsta bli godkända innan de publiceras

Stäng (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök svenskt viltkött...

Lagt till kundvagn