Gratis frakt vid köp över 1000 kr & 10% rabatt över 1500 kr

Renskav i panna skogshuggarpanna

Recept på skogshuggarpanna

Tid:           15 min
Svårighet: Enkelt
Renskav är en norrländsk läckerhet som kan tillagas och avnjutas på många olika sätt. Detta skavrecept är framtaget av en av våra medlemmar i vår Facebook-grupp Viltköttsälskare, Tord Keinsjö.

Ingredienser (8-10 portioner)

  • 1500 g renskav
  • 500 g lök
  • 500 g svamp
  • 1 stor purjolök
  • 3 dl grädde
  • 100 g smör
  • Svartpeppar
  • Soja efter smak
Hacka grönsakerna och svampen. Fräs i smöret tills löken är mjuk och renskaven färdig. Häll på grädden och krydda. Låt allt koka ihop en liten stund. Servera i mjukt tunnbröd. Mumsa och njut
Är du intresserad av fler viltrecept? Anmäl dig då gärna till vårt nyhetsbrev där vi regelbundet skickar ut nya populära viltrecept.
Äldre inslag
Nyare inslag

Lämna en kommentar

Kommentarer måsta bli godkända innan de publiceras

Stäng (esc)

Swedish Wild nyhetsbrev

Vill du vara först att veta när vi har färskt viltkött eller nya produkter? Anmäl dig då gärna till vårt nyhetsbrev.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök bland våra produkter och innehåll

Kundvagn

Din kundvagn är tom.
Shoppa nu