Tid: 15 min
Svårighet: Enkelt
Detta recept är framtaget av en av våra medlemmar, Joakim Marcko, i Facebook-gruppen Viltköttsälskare. Det är fantastiskt gott att ha till en finare bit vilt som tex ren- eller hjortfilé.
Ingredienser (1-2 portioner)
- 50 gram rumstemp smör
- 5 finmalda enbär
- 1 pressad vitlöksklyfta
- 1/2 tsk salt
- 1/2 tsk grovmalen sv peppar.
Utförande
Blanda allt ordentligt. Forma en ”korv” i bakplåtspapper. Lägg i frysen och ta ut till serveringen och skär i skivor.
Är du intresserad av fler viltrecept? Anmäl dig då gärna till vårt nyhetsbrev där vi regelbundet skickar ut nya populära viltrecept.
Här kan du köpa hjortfilé och här han du köpa renfilé
Vill gärna ha recept på renstek.Är mycket nöjd med era råvaror.