Svenskt viltkött hem till din dörr!

Välj bland vårt mest populära viltkött

Renstek av innanlår från renkött uppskuren på träbräda perfekt rare

Ren

Utforska vårt stora sortiment
Älg

Älg

En svensk klassiker
Hjort och rådjur

Hjort och rådjur

Premium hjort- och rådjurskött
Stekt svenskt abborre filé på svart tallrik med persilja

Fisk

Vildfångad svensk fisk

Vilken viltburgare ska du välja?

Viltburgare – Överraska dina gäster med något utöver det vanliga!

Oavsett om det handlar om ren, älg, vildsvin eller hjort, erbjuder dessa burgare en intensiv och oöverträffad smakupplevelse. I detta blogginlägg ger vi dig tips och tricks om hur du tillagar den perfekta viltburgaren och vilka ingredienser och tillagningsmetoder som passar bäst ihop.

Snabba leveranser

0-3 arbetsdagar beroende på var du bor. Fri frakt över 1200 kr.

Paket med kylklampar

Vi packar ditt paket noggrant. Garanterad kylkedja - 97% leveranssäkerhet.

Vi finns här för dig!

Har du frågor? Kontakta oss gärna, så svarar vi så fort vi kan!

Nöjda kunder

Vi gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd med din beställning.

“Upptäck smaken av Sveriges vildmark med Swedish Wild, där vi gör exklusivt svenskt viltkött tillgängligt direkt till din dörr. Vi erbjuder ett hållbart, näringsrikt och delikat köttval som stöder lokala jägare och främjar en transparent marknad.”

Patrik och Johan

VD och medgrundare

Högkvalitativt viltkött

Vårt koncept är att erbjuda det bästa viltkött som går att få tag på, direkt till dig som slutkund. Vi ser till att du kan köpa de bitar som annars bara säljs till grossister och finare restauranger.

100% naturligt

Vi vill hävda att det finns inget kött i värden som är så skonsamt för djuren, kräver så lite av jordens resurser att producera och har så lågt CO2-avtryck som svenskt viltkött.

Ett hälsosamt alternativ

Viltkött är naturligt magert och näringsrikt eftersom djuren lever ett fritt liv och betar naturligt. Detta ger ett renare och mer hälsosamt köttval.

Köp viltkött online

Hos Swedish Wild kan du köpa svenskt viltkött online. Vi gillar att nämna att vi har Sveriges bästa utbud av svenskt viltkött som går att köpa på nätet. Bland vårt sortiment hittar du de finaste detaljerna som renfilé och renytterfilé samt även specialiteter som äkta suovas rökt renkött, torkat renkött, renkorv och älgkött. Vi är även en av de få online-butiker där du kan köpa björnkött på nätet året runt. Vi erbjuder fryst viltkött året runt. Förutom älgkött, renkött och björnkött kan du hos oss även köpa vildsvinskött och hjortkött från dovhjort. Allt vårt viltkött kommer från helt vilda djur från svensk vildmark. Vi säljer inget kött från inhägnade djur eller från djur som levt utanför Sverige. Vi är även väldigt stolta övar att du som kund även kan köpa äkta Kalix Löjrom och hållbart odlad svensk störrom hos oss.

Vi levererar ditt viltkött snabbt och säkert hem till dig över hela Sverige. Allt vårt viltkött är vakuumförpackat och kommer enbart från certifierade svenska vilthanteringsanläggningar. Vi skickar viltköttet i specialdesignade, välisolerade och välkylda lådor som garanterar att ditt viltkött alltid levereras kylt hem till dig.

Vi lägger stor vikt vid att erbjuda det bästa viltkött man kan hitta och ger dig gärna tips och råd om vad du kan välja och hur du kan tillaga viltköttet. Besök gärna vår sida Guide till viltkött där vi ger exempel på vilket viltkött du kan välja för att göra som är lätt som möjligt att tillaga underbara viltmiddagar.

Nästan allt vårt älgkött kommer exempelvis från Norrland där älgköttet i genomsnitt är 20% tyngre är i södra Sverige. Detta beror på att älgen i norr har tillgång till mer och nyttigare föda i det vilda.

Vi gör vårt bästa för att du som kund ska kunna köpa torkat renkött på samiskt vis och även kunna köpa souvas rökt renkött, rökt helt enligt Samisk tradition.

Vi jobbar även nära många samebyar för att dels säkra det bästa renköttet för våra kunder, men också för att stödja renskötseln, en av de äldsta och mest traditionella näringarna i Sverige. Allt björnkött vi säljer kommer från noga reglerad och begränsad svensk skyddsjakt. Skyddsjakten tillåts i väldigt begränsad skala främst för att skydda tamboskap och ren. Allt björnkött och vildsvinskött från Swedish Wild är givetsvis trikintestat.

Hos Swedish Wild kan du även lära dig hur man bäst tillagar viltkött. Besök gärna vår sektion med recept på viltkött eller köp gärna hem en av våra prisvärda kokböcker för viltkött. Vi har valt ut de bästa böcker för viltrecept vi har kunnat hitta. Just nu kan du exempelvis köpa Kocken och jägaren av kökschef Mikael Einarsson och yrkesjägare Hubbe Lemon. Du kan även köpa Smak på Sapmi, som är Sveriges bästa samling av traditionella samiska recept. Vad gäller renrecept är den boken oslagbar.