Efter att ha fått produkten har den legat i frysen i ett par veckor. Tog fram och tinade den i kylskåp. När jag smakat på den har den en lite unken och sur smak och det är kanske precis så det ska vara men mig passar den inte, jag kommer inte att äta eller bjuda någon på den.
Vi stekte sekundsnabbt i het panna och åt färsk potatis och kantarellsås till. Köttet var fint och milt med knappt med tuggmotstånd.
Fint kött, javisst, men nästa gång skall jag testa något sämre med mer smak.
Vi grillade entrecôten av rensarv och det blev sååå gott! Krossad potatis med vitlök i foliepaket till! 👌🏻
Blev väldigt bra med stekt potatis och lök.
Nästa gång blir det med potatismos ,
Det skulle helst vara på mandelpotatis
I min ungdom då köpte jag renbog, både rökt och torkad.. , å det var en höjdpunkt när man satt med bogen och kniven å bara njöt..
En alldeles för fin bit som jag inte visste hur jag skulle tillaga. Det blev bitar och långkok som gav ett mört kött och en härlig buljongsås och som våra 85+ och därav slöare tänder gav klart godkänt. Men visst är det slöseri att använda en entrecotebit.
.
MEN!! lite för tunna bitar och fick dessvärre mkt sega bitar. Men hoppas på bättre bitar nästa gång
Dom såg mycket fina ut lagt dom i frysen för att ta fram vid ett särskilt tillfälle förvaringen o leveransen var utmärkt